Prijsbelofte Vacatures Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63

XXL
Kayleigh | 23-07-2024 5 Minuten

Sfeervolle badkamer Elisah Jacobs van Interiorjunkie

In samenwerking met Elisah Jacobs van Interiorjunkie hebben wij een badkamer ontworpen en samengesteld. En zeg nou zelf, hij is prachtig geworden toch!
Elisah wist een ding zeker, het moest iets worden met terrazzo tegels en messing details.
Toen we het bruin marmer erbij haalde, wist ze het zeker: de terrazzo tegels moesten gemixt worden met bruin marmeren tegels. 

Inspiratie

Elisah Jacobs van Interiorjunkie heeft een aantal jaren terug samen met haar man een prachtige jaren 30 wonng gekocht in Haarlem. Al sinds ze er wonen worden alle ruimtes een voor een aangepakt en ge-upgrade volgens de echte Interiorjunkie stijl. Dti jaar was de badkamer op zolder aan de beurt. 

Ze maakten een afspraak in onze showroom in Tienray en werden geholpen door een van onze specialisten. Toen ze de showroom binnenstapten hadden ze nog geen specifiek idee wat ze precies wilde, alleen dat ze graag terrazzo tegels wilden combineren met messing details. Ze wilde de bestaande indeling behouden en het ontwerp moest daarop afgestemd worden. 

Droombadkamer

Ben je benieuwd geraakt voor welke artikelen ze uiteindelijk gekozen hebben en hoe het resultaat er uit ziet?
Dat zetten we hieronder graag even voor je op een rijtje:

Kranen

De prachtige gouden kranen die in deze badkamer te vinden zijn, zijn allemaal van Grohe.
Op onderstaande foto zie je de opbouw wastafelkraan Essence in de kleur Cool Sunrise Geborsteld.
Rechts de Rainshower Smartactive in dezelfde gouden kleur. 

Wastafel

De wastafel is van INK. Er is gekozen voor de serie Aspekt met een onderkast P20 met 2 push to open lades in de prachtige kleur Massief Eiken Charcoal. Het prachtige glans witte porseleinen wastafelblad geeft de badkamer een frisse uitstraling. 

Tegels

We gebruikte voor deze badkamer twee verschillende tegels. Als eerste een neutrale terrazzolook namelijk de Logico Cosmo Sand van Sant Agostino in de maat 90x90cm. Sant' Agostino Logico is een gloednieuwe betonlook serie.
Doordat de keramische geglazuurde vloertegels onderhoudsvrij zijn en een R10 anti-slip waarde hebben, zijn ze uitermate geschikt voor de badkamer. Als tweede tegel kozen ze voor de Marazzi Allmarble in de kleur Frappuccino en afwerking Lux.
Een prachtige, warme, bruine marmertegel. Deze mooie marmeren tegels zijn ook verkrijgbaar als buitenvariant, de terrastegels kun je hier vinden: Marazzi Allmarble20.

Douchekraan

De douche combinatie Rainshower Smartactive bestaat uit een wand douche gecombineerd met hoofddouchesset, glijstang, handdouche, inbouwdeel en opbouwdeel. Ook deze zijn, net als alle andere kranen in deze badkamer, in Cool Sunrise Geborsteld.

Profielen

Het totaalplaatje is natuurlijk pas af als ook de puntjes op de I staan. Daarom koos Elisah als afwerking voor de hoeken deze mooie messing tegelprofielen. Zo zijn de tegels strak afgewerkt maar blijft het toch een eenheid. 

Advies op maat

Onze tegel- en sanitair showroom ligt aan de Spoorstraat 61 in Tienray (Limburg) en bestaat uit maar liefst 2500 m² met ruim 60 voorbeeld opstellingen, waar je inspiratie kunt opdoen. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van jouw droombadkamer. Of je nu al precies weet wat je wilt of nog helemaal geen idee hebt; een adviesgesprek is altijd een goed idee! Zo word je voorzien van (nog) betere inzichten in wat er allemaal mogelijk is en de combinaties hiervan. Ook kan er gezamelijk een 3D tekening gemaakt worden, waardoor je de ruimte echt tot leven ziet komen. Kom je in het nieuwe jaar ook een keer langs?

Dit vind je misschien ook interessant